Radionica izrade kozmetike protiv bora i hiperpigmentacije

Radionica izrade kozmetike protiv bora i hiperpigmentacije

Podijeli:
 

U današnje ubrzano doba, kada imamo malo vremena za sebe, hrana je brza, odmori su kratki, zrak je zagađen a UV zrake sve opasnije, nije niti čudno da se sve više suočavamo sa suhom, naboranom kožom i neuglednim mrljama na licu, dekolteu i rukama.

U želji da sačuvamo mladenačku, elastičnu i zdravu kožu bez mrlja, potrebno je njegovati se kvalitetnim preparatima koji potiču obnavljanje kože, štite je i hrane, a istovremeno ne začepljuju pore i ne izazivaju reakcije.

Odgovor na to je, naravno, prirodna kozmetika– ali koja? Najbolja moguća kozmetika je ona koju sami izradite jer ne samo da kontrolirate koje sastojke ćete staviti u nju, nego i izbjegavate mnoštvo nepotrebnih sastojaka koji se stavljaju u komercijalnu kozmetiku (čak i organsku!) kako bi ona mogla dugo stajati na policama.

Pozivamo vas na radionicu izrade kozmetike za kožu s borama i hiperpigmentacijskim mrljama!

Na radionici ćete naučiti izrađivati:

Gel serum za izbjeljivanje hiperpigmentacijskih mrlja Idealni omjer aktivnih tvari koje izbjeljuju mrlje i eteričnih ulja koja, uz izbjeljivanje, i regeneriraju kožu.

Uljni serum za regeneraciju kože s borama Biljna ulja koja hrane i vlaže kožu, uz dodatke koji povećavaju elasticitet i umanjuju postojeće bore.

Kremu za lice protiv bora i za izbjeljivanje tena 2u1 krema za zrelu, naboranu kožu: pomlađuje i izbjeljuje mrlje.

Upoznat ćete se s materijalima koji se koriste u izradi prirodne kozmetike, njihovim djelovanjem i svojstvima (biljna ulja, hidrolati, eterična ulja, kozmetički aktivni sastojci).

Svaki polaznik će naučiti izrađivati navedene pripravke, a za svaki izrađeni pripravak dobit ćete pisane materijale, te točna uputstva kako koristiti pripravke, uz dodatne savjete za poboljšanje stanja kože.

Uz naučenu vještinu izrade kozmetike, svaki polaznik će i dobiti izrađene pripravke.

Radionicu vodi: Vlatka Mileusnić

Radionica se održava 04.12.2018., s početkom u 17:15.

Trajanje radionice je 3 sata (do 20:15).

Kotizacija: 250,00kn Broj polaznika je ograničen na 10 polaznika, pa je prijava obavezna. Uplatom kotizacije rezervirali ste svoje mjesto.

Prijaviti se možete:

- mailom na info@bioterra.hr - u dućanu Bio Terra, Vlaška 7, Zagreb - putem web shopa https://bioterra.hr/shop/cijena/radionica-izrade-kozmetike-protiv-bora-i-hiperpigmentacije

Lokacija održavanja radionice: Fra Filipa Grabovca 9 (Kvatrić), pozvoniti na Kolobarić

 
Galerija slika:
 

Upiti:

  • Marijana 16.12.2020
     

    Pozdrav,da li se jos odrzavaju tecajevi izrada krema te koja je cijena?

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.