Radionice prirodne kozmetike - Svakodnevna higijena i njega tijela

Radionice prirodne kozmetike - Svakodnevna higijena i njega tijela

Podijeli:
 

Zbog velikog interesa Bio terra ponavlja jednu od najposjećenijih radionica, u sklopu ciklusa radionica Prirodne kozmetike, Svakodnevna higijena i njega tijela. Naučite se izrađivati prirodnu kozmetiku koristeći samo vrhunske sastojke renomiranih proizvođača.

Radionica "Svakodnevna higijena i njega tijela" se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Na teorijskom dijelu ćemo prošetati kroz povijest kozmetike, naučit ćemo kako koristiti prirodnu kozmetiku, što znače eterična ulja aromaterapeutske kvalitete i koji brandovi su prisutni na našem tržištu, pravila razrjeđivanja eteričnih ulja, primjena eteričnih i biljnih ulja na koži lica i tijela, na kosi, koje su razlike između prirodnih i kupovnih dezodoransa, između kupovnih i prirodnih šampona. Naučit ćemo o eteričnim uljima slatke naranče, limunske trave, mandarine, limuna, prave lavande, čajevca, ružmarina verbenona, palmarose, ylang ylanga, kadulje, klinčića; biljnim uljima (ricinus, badem, avokado, jojoba, suncokret, lješnjak, argan, makadamija, pšenične klice), macerat kantarion, maslaci (mango, karite), hidrolati (čajevca, prava lavanda, hamamelis, ružmarin verbenon, geranij…) te kako ćemo pravilnom prehranom i biljkama djelovati na ljepotu i zdravlje kože i kose iznutra i izvana.

Na praktičnom dijelu radionice ćemo naučiti kako izraditi dezodorans u stiku, dezodorans u kremi, kako izraditi pastu za zube, krute i tekuće šampone, dobit ćete recepture za izradu gela za intimnu njegu, gela za tuširanje, mlijeka za tijelo i uljne mješavine za tijelo, naučit ćemo izraditi regenerator i pakung za kosu.

Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb. Termin održavanja radionice je 25.04.2017. u 17 h u trajanju 4 školska sata.

O našim radionicama se možete besplatno i neobavezno informirati putem telefona 01/ 4840-645 - naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva Vaša pitanja i dvojbe.

Voditeljice radionica su Meri Filipović, magistra nutricionizma i fitoaromaterapeut i Snježana Kolobarić, magistra molekularne biologije, profesor biologije i obiteljski aromaterapeut.

Cijena radionice je 170 kn. Sve proizvode koje izradite za vrijeme radionica nosite doma.

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.