Radionica: Problematična koža

Radionica: Problematična koža

Podijeli:
 

Naša nova radionica "Kako prehranom, prirodnim dodacima prehrani i prirodnom kozmetikom pomoći kod psorijaze, seboroičnog i atopijskog dermatitisa, rozacee" se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Na teorijskom dijelu ćemo naučiti što je psorijaza, seboroični i atopijski dermatitis, rozacea; koji su mehanizmi i uzroci nastanka ovih kožnih oboljenja, što nudi klasična a što prirodna medicina te kako prehranom i prirodnim dodacima prehrani pomoći.

Na praktičnom dijelu radionice ćemo naučiti kako izraditi lanolinsku kremu, šampon za seboroični dermatitis, balzam za seboroični dermatitis, kremu protiv rozacee, masku od koloidne zobi i još puno toga.

Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb. Termin održavanja radionice je 11.04.2017. u 17 h u trajanju 4 školska sata.

O našim radionicama se možete besplatno i neobavezno informirati putem telefona 01/ 4840-645 - naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva Vaša pitanja i dvojbe.

Voditeljice radionica je Meri Filipović, magistra nutricionizma i fitoaromaterapeut i Snježana Kolobarić, magistra molekularne biologije.

Cijena radionice je 170 kn. Sve proizvode koje izradite za vrijeme radionica nosite doma.

Aromaterapija djeluje na tijelo, um i duh. Miris eteričnog ulja koje upotrijebimo može vrlo snažno djelovati na naše emocije i gotovo trenutno prizvati davna sjećanja.

Rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u Bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb.

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.