Bio terra - trgovina zdravog življenja

Principi na kojima počiva Bio Terra

Živeći ubrzanim tempom prestali smo osluškivati svoje potrebe i niz simptoma uopće ne doživljavamo. Nekako smo putem izgubili, rođenjem dobivenu intuiciju. Malo dijete plače samo kada nisu zadovoljene osnovne životne potrebe no kako odrastamo tako nam potrebe rastu, zaboravljajući one prave vrijednosti.
I najvažnije od svega je da naučimo uživati u životu i da ga živimo a ne da on živi nas. Uživajmo u padanju kiše, cvijetu na našem prozoru, razdraganosti naše djece, jutarnjem buđenju, šetnji sa dragom osobom..... Prestanimo samo trčati za novcem, moći, slavom, nečim ili nekim jer biti bogat ne znači biti sretan već upravo obrnuto Biti sretan znači biti bogat.

Pročitajte više

BIOTERRA TIM

Snježana Kolobarić
Snježana Kolobarić
mag. mol. biologije i profesor biologije

U Zagrebu na Prirodoslovnomatematičkom fakultetu sam završila molekularnu biologiju, nakon čega sam volontirala na Institutu Ruđer Bošković. Kako sam vrlo brzo uvidjela da mi je životni poziv vezan uz prirodne proizvode zapošljavam se na Aroma Akademiji kao voditelj i ubrzo postajem zamjenik ravnatelja. Snažna želja za osamostaljenjem dovela je 2005. godine do osnivanja trgovine zdravog življenja Bio Terra u Vlaškoj 7, Zagreb.Usvajajući znanja iz fitoterapije, aromaterapije, nutricionizma i apiterapije, sve sam više napredovala na putu ostvarenja svoje misije a to je savjetovanje i pomaganje. Zastupam mišljenje da se čovjek kao sastavni dio prirode može vratiti u ravnotežu koristeći samo prirodne supstance.

Palmina Erceg
Palmina Erceg
Fitoterapeut, Obiteljski aromaterapeut i aromamaser

Oduvijek me privlačila priroda pa sam se 2003. godine educirala za Obiteljskog aromaterapeuta i aromamasera. Svoje tadašnje zanimanje sam odlučila promijeniti i okrenuti se bilju i uljima. Otvaram Udrugu zdravog življenja i počinjem primjenjivati ulja u svakodnevnom životu. Prilika za dodatnim napredovanjem mi se pružila u Bio terri 2008. godine kada sam se priključila stručnom timu. Od tada radim i živim sa uljima i prirodom.

Jelena Pobrić
Jelena Pobrić
dipl. ing. biotehnologije, fitoterapeut

Na studiju biotehnologije stekla sam znanja iz prirodnih i inženjerskih znanosti, koja su me odvela u rad sa dodacima prehrani. Oduvijek su me zanimali načini upotrebe ljekovitog bilja pa sam završila dodatnu edukaciju za fitoterapeuta. Budući da su zahtjevi modernog načina života danas mnogo složeniji nego prije smatram da su nam potrebni unaprijeđeni proizvodi i stručni savjeti te je stoga iznimno važno u svom radu konstantno učiti i istraživati. Zaljubljenik sam u prirodu i prirodne proizvode kao i u mirisne komponente i eterična ulja, koja čine moju sakodnevnicu kako u radu u Bio Terri tako i privatno.