Cijene proizvoda izražene su u Eurima (“EUR”) i uključuju porez na dodanu vrijednost. Kupac se obvezuje naručene proizvode s mogućim troškovima dostave platiti BIO TRGOVINA BIO TERRA d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

* Pouzećem (gotovina)
* Virmanski (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom)
* Kreditnim i debitnim karticama

Plaćanje pouzećem (gotovina)
Ovako naručene proizvode šaljemo Vam odmah, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač (DPD ili Hrvatske pošte) prilikom uručenja pošiljke.

Plaćanje virmanom
Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom e-mailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun. Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune. Naručeno Vam šaljemo po primljenoj uplati.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama
American Express, MasterCard, Maestro, Visa jednokratno, Diners, Discover, Dinacard

American Express MasterCard Maestro Visa Diners Discover Dinacard

 

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava SSL certifikat izdavača GeoTrust.
Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o sigurnosti

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

MasterCard® SecureCode™Verified By Visa