Bioterra klub vjernosti

Pridružite se našem klubu vjernosti i omogućite si kupnju s još većim popustima.

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje može postati svaki korisnik koji prilikom odabira proizvoda, tijekom završetka kupovine ili tijekom registracije označi da želi postati članom kluba vjernosti te se registrira sa korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Popust dobivate već kod učlanjenja

Učlanjenjem korisnik ostvaruje pravo na 5% popusta prilikom prve kupovine čija vrijednost ulazi u sustav sakupljanja bodova u klubu vjernosti.

Način sakupljanja bodova

Sakupljanje bodova vrijedi za sve načine plaćanja i funkcionira na principu 1,33 € (10 kuna) = jedan bod (osim za troškove dostave).

Nakon što sakupite 150 bodova, automatski se kreira popust kod od 5% pri nekoj od sljedećih kupovina i pošalje vam se na e-mail koji ste koristili prilikom registracije, a bodovi se resetiraju. Za idućih 150 bodova koje skupite, automatski se kreira popust kod od 10% pri nekoj od sljedećih kupovina.

Korisnik ima detaljan uvid u trenutno stanje bodova u svom korisničkom profilu.

Popust kod traje neograničeno i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Napomena: Popust se ne zbraja s drugim popustima. Da biste sakupljali i koristili bodove, prilikom kupnje morate biti ulogirani u svoj korisnički račun

Opći uvjeti članstva

Bioterra zadržava pravo poništenja članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku, ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u klub vjernosti.

Članovi kluba vjernosti su dužni ažurirati svoje kontakt podatke. Bioterra zadržava pravo promjene uvjeta članstva u klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na info@bioterra.hr ili telefon +385 1 4840 645