Poštarina i otprema Hrvatska

Dostavu se vrši putem GLS dostavne službe ili Hrvatske pošte te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli šalju se u roku od 1 do 3 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač DPD servisa ili Hrvatske pošte ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest o neisporučenoj pošiljci i mjestu i roku u kojem pošiljku možete preuzeti.

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti od 53,09 EUR-a i manjoj, dodatno se zaračunava u iznosu od 3,98 EUR-a za dostave na području Republike Hrvatske. Minimalni iznos narudžbe je 6,64 EUR-a bez troškova dostave i svih dodatnih naknada ako postoje.

Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti iznad 53,09 EUR-a i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske osim u slijedećim slučajevima:

- ukoliko su pošiljke oko i iznad 10 kg težine kupca se obavještava o iznosu dostave putem telefona ili e-maila.

Ukoliko se paket dostavlja na poštanski ured jedini način plaćanja je kreditnim ili debitnim karticama.

U iznos dostave od 3,98 EUR-a je uključena poruka na mail adresu koju upišete prilikom naručivanja.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske i vršimo međunarodnu dostavu.
Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.