Florihana - 100% certificirani organski i prirodni proizvodi

100% certificirani organski i prirodni proizvodi

Prioritet Destilerije Florihana je osigurati trajnost prirodnih resursa uzgojem i otkupom certificiranog organskog ljekovitog i aromatičnog bilja. Florihana od svog početka nudi organske proizvode koji zadovoljavaju specifične standarde priznate od strane međunarodne zajednice. Florihana je rođena 1993. iz braka 2 kulture; Francuzi i Japanci. Prvi dio riječi Florihana dolazi od francuskog pridjeva “floral” što znači “cvijet”. Drugi dio dolazi od japanske riječi "Hana" (はな/花/ハナ) što znači cvijet. Kulturna raznolikost može potaknuti kreativnost i nadamo se da u Florihani dijelimo najbolje od kultura iz kojih dolazimo.

Idi na sve Florihana proizvode

UPOZNAJTE FLORIHANA BRAND

Destilerija Florihana
Destilerija Florihana
U srcu Francuske rivijere

Destilerija Florihana nalazi se u francuskoj regiji Provansi, poznatoj i kao “Francuska rivijera”. Destilerija se nalazi na visoravni Caussols, području prirodno bogatog biološkom raznolikošću. Destilerija je podijeljena u 5 zgrada, od kojih su dvije ekološke konstrukcije izrađene od drva iz Finske. Organska farma Florihana prostire se na 25 hektara i nalazi se u središtu preko 2500 hektara divlje lavande, majčine dušice i čubra. Od samog osnutka ovo sjedinjenje s prirodom i očuvanje njezinog okoliša primarne su i temeljne vrijednosti koje primjenjujemo iu izradi naših proizvoda.

Florihana stručnost
Florihana stručnost
Jedinstveni proces destilacije

Destilerija Florihana razvila je vrlo inovativnu tehnologiju pod nazivom "flash détente", razvijenu i usavršenu u vlastitom laboratoriju. Ovaj proces je jedinstven u svijetu aromaterapije i kozmetike. Rezultati su daleko nadmašili naša očekivanja. Uspjeli smo izvesti parnu destilaciju na vrlo niskim temperaturama - između 40°C i 80°C. Hlapljivi elementi se dovode do mnogo nižih temperatura od njihove točke vrenja, što sprječava njihovu razgradnju i tako održava karakteristike molekula vrlo slične onima koje proizvode biljke.

Florihana - Organski certifikati
Organski certifikati
Predanost kvaliteti

Florihana od svog početka nudi organske wellness proizvode koji zadovoljavaju specifične standarde priznate od strane međunarodne zajednice. U Europi certificiranje organskog uzgoja slijedi odredbe EZ-a 834/2007, 889/2008 i 1235/2008 koje se odnose na organski uzgoj u Europskoj uniji. Za SAD (USDA) postoji reciprocitet između europske regulative i američkog NOP-a (National Organic Program). Florihana posjeduje sljedeće certifikate: Certifikacija AB (Organic Farming by Ecocert), JAS certifikat (japanski poljoprivredni standard), Ecocert Greenlife, Ecocert Cosmos.

NAŠI FLORIHANA FAVORITI