Radionica Izrada prirodne kozmetike sa novom generacijom hijalurona Primalhyal cube

Radionica Izrada prirodne kozmetike sa novom generacijom hijalurona Primalhyal cube

Podijeli:
 

Hijaluronska kiselina već je godinama omiljen sastojak kozmetičkih preparata za njegu i pomlađivanje kože, zaslužan za zadržavanje i vezivanje vode. Osigurava dubinsku hidrataciju, prenosi nutrijente unutar kože, pruža koži elastičnost potrebnu za obranu od mehaničkih ili kemijskih onečišćenja, te ispunjava prazinine između tkiva i kože. 

Na radionici ćete naučiti izrađivati:

Antiage krema za lice

Krema za lice je snažnog antiage djelovanja zahvaljujući visoko kvalitetnim aktivnim sastojcima kao što su koenzim q10 i nova generacija hijalurona - primalhyal cube 3 uz dodatak hladno tještenih biljnih ulja i hidrolata. Kako bi sve to povezali u jednu stabilnu emulziju pomoći će nam emulgator na bazi hidrolizata zobi i maslinovog ulja koji ima njegujuću i zaštitnu funkciju. Krema je namjenjena za sve tipove kože.

Mist (vodica, maglica) za lice

Vodica za lice je prvenstveno namjenjena za hidrataciju, vlaženje kože lica i tijela. Obogaćena je kompleksom za hidrataciju, hijaluronom i gelom aloe vere uz dodatak srebra kao konzervansa a u isto vrijeme i aktivne tvari. Dolazi u obliku spreja pa može poslužiti i kao fiksator make-upa.

Gel-fluid Tri naranče za njegu lica

Ovaj gel lagane teksture namijenjen je svim tipovima kože, a prvenstveno mješovitom tipu i svima koji žele hidratizirati svoje lice. Uz dovoljno vlage, tu su i biljna ulja koja imaju prvenstveno snažan anti-age učinak poput smokve ili pulpe vučjeg trna koja je iznimno bogata karotenoidima. Visoka koncentracija hijalurona pojačava antiage učinak

Gel za tuširanje s hijaluronom

Prirodni gel za tuširanje citrusnog mirisa koji hidratizira a neisušuje kožu tijela sadrži spoj aktivnih tvari, klorofila i hijalurona koje nisu uobičajene za konvencionalne kozmetičke proizvode za njegu tijela. Nakon tuširanja koža ostaje meka i elastična.

Upoznat ćete se s materijalima koji se koriste u izradi prirodne kozmetike, njihovim djelovanjem i svojstvima (biljna ulja, hidrolati, eterična ulja, emulgatori, aktivni kozmetički sastojci).

Svaki polaznik će naučiti izrađivati navedene pripravke, a za svaki izrađeni pripravak dobit ćete pisane materijale, te točna uputstva kako koristiti pripravke, uz dodatne savjete za poboljšanje stanja kože.

Uz naučenu vještinu izrade kozmetike, svaki polaznik će dobiti izrađene pripravke.

Radionicu vodi: ing. Dubravka Gabrić

Radionica se održava 13.02.2020., s početkom u 17:15.

Trajanje radionice je 3 sata (do 20:15).

Kotizacija: 300,00kn Broj polaznika je ograničen na 8 polaznika, pa je prijava obavezna. Uplatom kotizacije rezervirali ste svoje mjesto.

Prijaviti se možete:

U dućanu Bio Terra, Vlaška 7, Zagreb Putem web shopa https://bioterra.hr/shop/

Lokacija održavanja radionice: Fra Filipa Grabovca 9 (Kvatrić), pozvoniti na Kolobarić

O voditeljici radionice:

Dugi niz godina sfera njenog interesa je prirodna kozmetika, točnije razvoj i formulacije. Nakon završene edukacije iz fitoterapije i prirodne kozmetike u sklopu centra Cedrus to je bio logičan nastavak njene znatiželje kao kemičara (dipl.ing.kemije). Kao stručni suradnik se bavila razvojem kozmetičkih proizvoda u tvrtki Ulola. Aktivno je sudjelovala na projektima e-medice (medicinska škola u Zagrebu) gdje je također izrađivala kozmetičke proizvode na zadane teme. U sklopu firme Stribor i Drezga d.o.o. sudjelovala u razvoju linije kozmetičkih proizvoda Dr.Stribor u suradnji sa Ljekarnama Zagrebačke županije.

Danas je fokusirana na razvoj dermokozmetike, razvoj magistralnih pripravaka kao i edukaciju mlađe populacije u izradi kozmetičkih proizvoda. Vodi svoju vlastitu tvrtku, koja se bavi konzaltingom i razvojem kozmetike.

 

Upiti:

 • Aleksandra Putnik 28.12.2020
   

  Poštovani,
  zanima me hoće li se opet održavati radionica Izrada prirodne kozmetike? Zainteresirana sam za tu radionicu. smile
  Lijep pozdrav,
  mag.ing.cheming. Aleksandra Putnik

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.