27.05.2019.
Snježana Kolobarić

Dolazak ljetnih dana znači sunčanje te sve ljepote i opasnosti koje ono donosi. Svi već znamo da su UV zrake opasne i da ih se trebamo čuvati, a sada možete naučiti kako dočekati ljeto potpuno spremni.

Pozivamo vas na radionicu izrade kozmetike za sunčanje!

Na radionici ćete naučiti izrađivati:

  • Losion za samotamnjenje

Lagani losion za tijelo i lice koji omogućuje lijepu brončanu boju kože bez izlaganja suncu. Svi sastojci su potpuno prirodni, nanošenje jednostavno a djelovanje osigurano.

  • Krema za sunčanje

Prirodna krema za sunčanje koja koristi mineralne filtre cink-oksid i titanij dioksid. Uz dodatak biljnih ulja koja štite kožu od oštećenja koja mogu uzrokovati UV zrake i miris tropskih otoka, ovo je prirodna krema koja će omogućiti bezbrižno i ugodno sunčanje.

  • Umirujući gel nakon sunčanja

Čak i uz najveći oprez, opekotine od sunca mogu se lako dogoditi. Koža se može umiriti i opekotina umanjiti pomoću prirodnog gela koji zacjeljuje i vlaži kožu.

Upoznat ćete se s materijalima koji se koriste u izradi prirodne kozmetike, njihovim djelovanjem i svojstvima (biljna ulja, hidrolati, eterična ulja, emulgatori, aktivni kozmetički sastojci, mirisi).

Svaki polaznik će naučiti izrađivati navedene pripravke, a za svaki izrađeni pripravak dobit ćete pisane materijale, te točna uputstva kako koristiti pripravke, uz dodatne savjete za poboljšanje stanja kože.

Uz naučenu vještinu izrade kozmetike, svaki polaznik će i dobiti izrađene pripravke.

Radionicu vodi: Vlatka Mileusnić

Radionica se održava 05.06.2019., s početkom u 17:15.

Trajanje radionice je 3 sata (do 20:15).

Kotizacija: 250,00kn
Broj polaznika je ograničen na 8 polaznika, pa je prijava obavezna. Uplatom kotizacije rezervirali ste svoje mjesto.

Prijaviti se možete:

Lokacija održavanja radionice: Fra Filipa Grabovca 9 (Kvatrić), pozvoniti na Kolobarić

 
Podijelite
 
  Radionice - Sve