RADIONICA AYURVEDSKO BOJENJE I NJEGA KOSE

RADIONICA AYURVEDSKO BOJENJE I NJEGA KOSE

Podijeli:
 

Želite bojiti kosu potpuno prirodno? Njegovati je prirodnim maskama i šamponima? Pozivamo Vas u svijet ayurvedskih biljaka i pigmenata za bojenje i njegu kose: naučite osnove bojenja kose AyuGarden biljkama poput Kane, Sene, Indiga, Amle, Cikle, Manjisthe, Latica ruže, Hibiskusa, Aloe vere...

Možete ostvariti gotovo sve nijanse kose (boju meda, crvenu, sve nijanse smeđe, crnu...), a u potpunosti se prekrivaju i sijede.

Na radionici smo usmjereni na individualni pristup, a svaki klijent će dobiti svoju jedinstvenu recepturu za željenu nijansu kose.

Kada? 11.06.2019., s početkom u 17:15.

Koliko dugo? Trajanje radionice je 3 sata (do 20:15).

Kotizacija? 200,00kn

Gdje? Fra Filipa Grabovca 9 (Kvatrić), pozvoniti na Kolobarić

Tko? Radionicu vodi prof. Mirela Lončarević, AyuGarden

________

Broj polaznika je ograničen na 10 pa je prijava obavezna. Uplatom kotizacije rezervirali ste

svoje mjesto.

Uplatiti kotizaciju možete u dućanu Bio Terra, Vlaška 7, Zagreb ili putem web shopa.

________

Moduli radionice:

Biljke kao prirodne boje za kosu Ayurvedski pigmenti za kosu Kako se i u kojem omjeru koriste Kana, Sena, Indigo i Amla Kako se i u kojem omjeru dodaju prirodni pigmenti: Cikla, Manjistha, Hibiskus, Latice ruže Aloe vera: neizostavna njega kod bojenja kose Kako se postiže željena nijansa kose Njega kose i vlasišta ayurvedskim biljkama i uljima: Bhringaraj i Amla Biljni prirodni šampon za kosu – Shikakai Maske za njegu kose

Na radionici ćemo demonstrirati izradu mješavine AyuGarden biljaka za bojenje kose te maski za njegu kose i vlasišta.

AyuGarden biljke i prirodni pigmenti za bojenje kose:

Ne sadrže kemikalije, peroksid, amonijak, teške metale, parabene... Potpuno prekrivaju sijede! Sigurne za trudnice i dojilje Boja je trajna i ne ispire se Dubinski hrane i njeguju kosu, daju joj prekrasan sjaj, balansiraju pH vlasišta te na taj način ublažavaju masnu ili suhu kosu, sprječavaju prhut, zaustavljaju ispadanje i potiču rast kose, štite kosu od nepovoljnih vremenskih utjecaja... Pigmenti AyuGarden biljaka već nakon prvog tretmana kosu čine jedinstvenom – sjajnom, snažnom i zdravom. Važno je izabrati vrhunske, čiste biljne pigmente, obavezno s certifikatom Body Art Kvalitete. AyuGarden nudi pomno probrane biljke, sa svim eko certifikatima. Pristajemo samo na najbolje i najčišće iz Prirode.

 

O voditeljici radionice:

Mirela Lončarević profesorica je hrvatskog jezika i književnosti. Za vrijeme trudnoće istraživala je prirodne mogućnosti bojenja kose, niti ne sluteći da će joj to potpuno promijeniti smjer i u karijeri. Nakon dvije godine istraživanja najkvalitetnijih prirodnih načina bojenja kose, ostavlja siguran posao i postaje  voditeljica odjela za prirodno bojenje kose u AyuGarden-u.

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.