13.10.2016.
Snježana Kolobarić

Bio Terra organizira tečaj iz Aromaterapije 18.10.2016.

Kada govorimo o prirodi i snažnom djelovanju na ljudsko tijelo nikako ne možemo zaboraviti Aromaterapiju i eterična ulja. Na tečaju ćete naučiti:
- što je aromaterapija,
- povijest aromaterapije
- o engleskoj i francuskoj školi aromaterapije
- o eteričnim uljima, kemijskom sastavu, djelovanju, kontraindikacijama

Kako koristiti eterična ulja u aroma lampama, kupkama, u masažama, što kaže naše zakonodavstvo o oralnom korištenju eteričnih ulja, o proračunu koncentracija aromaterapeutskih pripravaka, kako si možemo pomoći kod stresa, u smanjenju glavobolje, kod izraženih vena, kapilara, kod celulita, hematoma..... Govorit ćemo o antibakterijskom, antivirusnom i antimikotičkom djelovanju eteričnih ulja.
Naučit ćemo Vas kako pravilno koristiti eterična ulja. Proći ćemo kroz puno primjera i za svako eterično ulje ćemo Vam dati recepture kako bi ih odmah mogli početi primjenjivati u svakodnevnom životu.
Kako je jesen vrijeme kada nas muče prehlade, viroze, gripa govorit ćemo kako si olakšati život primjenom eteričnih ulja aromaterapeutske kvalitete.

Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb. Tečaj počinje 18.10.2016. u 17 h u trajanju 4 školska sata.

O našim predavanjima se možete besplatno i neobavezno informirati putem telefona 01/ 4840-645 - naše ljubazno osoblje odgovorit će na sva Vaša pitanja i dvojbe.

Cijena tečaja je 120 kn.

 
Podijelite
 
  Radionice - Sve