Zašto uzimati Renarthro proizvode za bolju prokretljivost i fleksibilnost zglobova

Zašto uzimati Renarthro proizvode za bolju prokretljivost i fleksibilnost zglobova

Ažurirano: 10.04.2019.
Pregleda: 818

BRZO DJELOVANJE – Renarthro brzo smanjuje bol i upalu, te poboljšava pokretljivost i fleksibilnost zglobova. Djeluje već za nekoliko dana, u odnosu na proizvode na bazi glukozamina/kondorina kojima treba 30 do 60 dana da počnu djelovati.     SIGURNOST – Potpuno prirodni sastojci rijetko izazivaju nuspojave ili alergije, za razliku od glukozamina/kondrotina koji često izazivaju ozbiljne nuspojave kod osoba alergičnih na plodove mora.     ZAŠTITA OKOLIŠA – Smole tamjana i smirene se skupljaju bez oštećivanja biljaka, za razliku od gukozamina i kondroitina koji se proizvode iz riba, školjaka i morskih pasa, dakle uništavanjem ugroženih životinjskih vrsta.     INOVATIVNA FORMULA – Renarthro je nova i jedinstvena sinergijska formulacija tamjana, smirne i proteina iz mlijeka. Učinkovitost pojedinih sastojaka umnaža se u kombinaciji s ostalima.

Renarthro-za očuvanje zdravlja zglobova i kostiju

Zdravlje zglobova ovisi o kvaliteti zglobne hrskavice, koja omogućuje zglobnu pokretljivost i fleksibilnost te ujedno ublažava udarce i opterećenja. Zbog patoloških procesa,  povreda i starenja, naši zglobovi se sustavno degeneriraju.

Pouzdanost provjerena kroz tisučljeća upotrebe

Narodna medicina već stoljećima koristi aromatične smole tamjana i smirne u svrhu liječenja različitih kroničnih upalnih oboljenja. Biblija, egipatski papirusi, Vede i Kur'an spominju tamjan i smirnu.  Tri mudraca - Gašpar,  Melkior  i Baltazar donijeli su  upravo tamjan i smirnu na poklon malome Isusu. U njihovo vrijeme, to su uz zlato bili najvredniji pokloni.

Znanstveno dokazana djelotvornost

Suvremena znanost potvrdila je da tamjan sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna  i analgetička svojstva. Također je potvrđeno da ekstrakt smirne sadrži djelatne sastojke koji sprečavaju djelovanje  enzima (kolagenaze, hijaluronidaze)  odgovornih za razgradnju i degeneraciju hrskavice.

Kolostrum je prvo mlijeko koje stvaraju mliječne žlijezde sisavaca u kasnoj trudnoći ili neposredno prije porođaja. Kolostrum je mješavina imunoloških faktora, faktora rasta kao i važnih hranjivih sastojaka koji osiguravaju jačanje imunološkog sustava, te potiču zdravlje, vitalnost  i rast novorođenčadi.   Kolostrum sadrži različite imunološke faktore kao što su imunoglobulin, laktoferin, kao i polipeptide bogate prolinom. Polipeptidi bogati prolinom (PRPs) djeluju sustavno, gradeći naš kompleksan imunološki sustav te su stoga najvjažniji sastojak kolostruma.  Polipeptidi bogati prolinom (PRPs) posjeduju jedinstvenu sposobnost moduliranja imunološkog sustava tako što djeluju kao signalne molekule unutar stanice te ga na taj način reguliraju: osnažuju ga ako je to potrebno ili ga supresiraju kada je preaktivan. Kolostrum koji se nalazi u proizvodu Renarthro obrađuje se patentom zaštićenim procesom u kojem se uklanjaju neaktivne masti, a povećava se količina polipeptida bogatih prolinom. Kao rezultat ovog procesa, naš kolostrum sadrži približno 3 do 4 puta vise polipeptida bogatih prolinom (PRPs) u usporedbi s drugim kolostrumima. 

Inovacija

Renarthro je formuliran za brzo olakšanje bolova, smanjenje upale i očuvanje zdravlja zglobova.

Ova kombinacija ekstrakta tamjana, ekstrakta smirne i kolostruma jedinstvena je u svijetu i zaštićena patentom. Inovacija koju je tvrtka Farmavita d.o.o. patentno zaštitila, očituje se u tome da učinkovitost Renarthra nije jednostavan zbroj djelovanja pojedinačnih  komponenti, već se radi o sinergiji pri čemu se djelovanje svakog sastojka umnaža u kombinaciji s drugim sastojcima.

Najbolji rezultati kod primjene se postižu u kombinaciji sa Renarthro Ice-Gelom.

 

Upiti:

  • Szakács László 25.07.2021
     

    Szeretnék egý tubus Renarthro Ice -Gel krémet a cimemŕe. 2022 Tahitotfalu Vóröskő ut 3
    Utánvéttel.

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.




 

IZDVOJENI PROIZVODI

Dodaj na listu želja
Gorka Dinja 120 caps Jami
 

29,04 €

 
Dodaj na listu želja
Klasični difuzer nebulizator Florihana

Klasični difuzer nebulizator Florihana

raspršuje čista eterična ulja kao mikročestice bez ikakve topline ili vode
 

80,30 €

 
Dodaj na listu želja
Ultrazvučni difuzer Florihana

Ultrazvučni difuzer Florihana

Koristeći hladnu i tihu difuziju, naš ultrazvučni difuzer pruža optimalnu aromatizaciju prostora.
 

39,15 €

 
Dodaj na listu želja
Immuno Power Quercetin (Kvercetin) 30 tbl

Immuno Power Quercetin (Kvercetin) 30 tbl

doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
 

19,91 €

 
Nedostupno
 

 

NOVI TEKSTOVI

Kako ukloniti tamne mrlje (hiperpigmentaciju) na koži
15.03.2024.
61
 

Kako ukloniti tamne mrlje (hiperpigmentaciju) na koži

Hiperpigmentacija, još poznato i kao staračke pjege, jetrene pjege, mrlje, fleke ili, kako ih Francuzi poetično (iako pomalo morbidno) zovu- fleurs...
 
Razotkrivanje celulita: prirodni pristupi za glađu kožu
07.03.2024.
112
 

Razotkrivanje celulita: prirodni pristupi za glađu kožu

Celulit, često opisan kao 'narančina kora', estetski je izazov s kojim se suočava veliki broj ljudi, a posebno žena. Iako je celulit često...
 
Prevladavanje negativnih emocija pomoću eteričnih ulja
23.02.2024.
87
 

Prevladavanje negativnih emocija pomoću eteričnih ulja

Potrebne su nam zdrave alternative koje će nam pomoći u borbi sa svakodnevnim stresom, tjeskobom, depresijom i problemima sa spavanjem....