Radionica: Proizvodi za sunčanje

Radionica: Proizvodi za sunčanje

Podijeli:
 

Stiže nam ljeto i sve blagodati i uzbuđenja koje nosi sa sobom. Postavlja se pitanje da li se izlagati suncu i sunčevim zrakama? Da ali pametno i u terminu od 9 do 10 h te od 16 do 17 h. Sunčeve zrake djeluju pozitivno na naš imunološki, nervni, kardiovaskularni sustav te na kožu, dovode do stvaranja vitamin D koji je važan za koštani sustav no isto tako skriva brojne opasnosti.

U utorak 07.06. u 17 h Bio Terra organizira radionicu Proizvodi za sunčanje u trajanju 4 školska sata.

Radionica "Proizvodi za sunčanje" se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog.

Na teorijskom dijelu ćemo naučiti kako pripremiti kožu za sunce dodacima prehrani i pravilnom prehranom, koje su prednosti i nedostaci sunčanja te kako kožu njegovati nakon sunčanja. Govorit ćemo o biljnim uljima ploda divlje ruže, čileanskoj malini, čileanskom lješnjaku, pasjem trnu, sezamovom ulju, karanji, buritiju: eteričnim uljima lavande, smilja i ružinom drvetu, kakao i shea maslacu, hidrolatima ruže, hamamelisa, lavande i nerolija. Govorit ćemo o neželjenim djelovanjima standardnih krema i losiona za sunčanje potkrijepljenih najnovijim istraživanjima.

Na praktičnom dijelu radionice ćemo naučiti kako izraditi kremu za lice sa zaštitnim faktorom, ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom, maslac za sunčanje sa zaštitnim faktorom, balzam za usne i gel poslije sunčanja.

Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb.

Voditeljice radionica su Meri Filipović, magistra nutricionizma i fitoaromaterapeut i Snježana Kolobarić, magistra molekularne biologije, profesor biologije i obiteljski aromaterapeut. Cijena radionice je 150 kn. Sve proizvode koje izradite za vrijeme radionica nosite doma. Svaka naša radionica je interaktivna i prava uživancija. Do sada polaznice niti jednom nisu tražile pauzu jer se kod nas uči na zanimljiv i zabavan način. Pridružite se našem krugu obožavateljica prirode i prirodne kozmetike.

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.