Njega suhe kože zimi hidrolatima i biljnim uljima

Njega suhe kože zimi hidrolatima i biljnim uljima

Podijeli:
 

Zimi se mnoge žene suočavaju sa problemom suhe kože i njegom suhe kože. Potrebe kože se mijenjaju promjenom godišnjih doba a tijekom zime su najizraženije. Hladne zimske temperature s jedne strane i topli, grijani zrak prostorija s druge strane našu kožu čine osjetljivom, suhom, crvenom, ispucalom, dehidriranom. Ne zaboravimo i važnu činjenicu da suha kože može dovesti do prijevremenog starenja.

Kako njegovati suhu kožu zimi? Njega suhe kože hidrolatima

Suha koža će zablistati novim sjajem a sitne borice će skoro pa nestati ako svaki dan, nekoliko puta, raspršite mješavinu hidrolata za suhu kožu po licu, vratu i dekolteu.

Isprobajte ovakvu sinergiju koja će navlažiti kožu i dati joj novi tonus:

50 ml  hidrolat bugarske ruže 40 ml hidrolat lipe 10 ml  hidrolat bušina

Hidrolat Bušin 200ml Florihana

Uljne mješavine za lice

Hidratizirajuće uljne mješavine za lice svakako mogu pomoći u njezi suhe kože zimi. Kod suhe kože jasna je važnost njene dobre ishrane. Mnogi više vole osjećaj prirodnih biljnih ulja od krema, a prednost ulja nad kremama se svakako daje kod osjetljive kože. Kap- dvije ulja na kožu, koja je još vlažna od hidrolata, nježno se utrlja i pusti da se upije do kraja prije nanošenja make-upa. Za njegu suhe kože zimi koristit ćemo dovoljno hranjiva ulja, a istovremeno dovoljno dobro upojna kako lice ne bi bilo masno. Vrlo jednostavnu, a istovremeno izuzetno ugodnu i hranjivu mješavinu možete napraviti sa samo dva biljna ulja:

10 ml biljno ulje kukui (vrlo upojno, a istovremeno hranjivo) 2 kapi biljno ulje pasjeg trna (regenerira kožu, bogato antioksidansima).

Ulje Pasjeg trna 100ml Sangreen

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.