STEARINSKA KISELINA 100G MAYAM

KOEMULGATOR, ZA EMULZIJE, KREME, BALZAME, KRUTE ŠAMPONE, DEZODORANSE, SAPUNE, SVIJEĆE

od MAYAM
 

Stearinska kiselina se prirodno pojavljuje u maslacima kao što je shea ili kakao maslac. Koristi se kao koemulgator i za stabilizaciju formulacija. Koristi se u raznim proizvodima kao što su emulzije, kreme, balzami, kruti šamponi, dezodoransi, sapuni i svijeće.

 
CIJENA: 18,00 kn
 
 
 
Šifra proizvoda: 2257087
 
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica
 

Stearinska kiselina se prirodno pojavljuje u maslacima kao što je shea ili kakao maslac. Koristi se kao koemulgator i za stabilizaciju formulacija. Koristi se u raznim proizvodima kao što su emulzije, kreme, balzami, kruti šamponi, dezodoransi, sapuni i svijeće.

INCI: stearinska kiselina

Svojstva:

  • regulator konzistencije i stabilnosti
  • povećava viskoznost preparata
  • emolijens, zaštitni
  • hranjiv, okluzivan
  • daje viskoznost i mazivost uljima
  • koemulgator, stabilizator za emulzije

Upotreba:

  • u proizvodnji hranjivih kreme i maslaca za tijelo, osobito za suhu kožu
  • u poizvodnji balzama, emulzija, krutih dezodoransa i sapuna
  • poboljšava teksturu, zgušnjava fomulacije
  • za mirisne svijeće i masažne svijeće
  • za stabiliziranja emulzija
  • doza: 2 - 7% u emulzijama i krema, 5 - 30% u balzama, maslacima, dezodoransima, 5-15% u sapunima, do 20% u svijećama
  • dodati u masnu fazu
  • topljiv je u toplim uljima, topi se na približno 60°C

Čuvanje: na hladnom, suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti

Napomena: ne gutati, držati dalje od dosega djece; kozmetička uporaba

 
Kategorije:
SIROVINA ZA KOZMETIKU
 
Brand:
MAYAM
 
Prema zdravstvenim tegobama:
Dermatologija
 
Poveznice:
stabilizatorsirovina u kozmeticikozmetička sirovinakoemulgator

Upotreba:

  • u proizvodnji hranjivih kreme i maslaca za tijelo, osobito za suhu kožu
  • u poizvodnji balzama, emulzija, krutih dezodoransa i sapuna
  • poboljšava teksturu, zgušnjava fomulacije
  • za mirisne svijeće i masažne svijeće
  • za stabiliziranja emulzija
  • doza: 2 - 7% u emulzijama i krema, 5 - 30% u balzama, maslacima, dezodoransima, 5-15% u sapunima, do 20% u svijećama
  • dodati u masnu fazu
  • topljiv je u toplim uljima, topi se na približno 60°C

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Podijelite sa drugima:
 
 

POVEZANI PROIZVODI

BIO TERRA BLOG

 
 

BIO TERRA RECEPTI

Pitajte nas