Dostavu se vrši putem GLS servisa ili Hrvatske pošte te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske osim na pojedinim otocima.

Naručeni artikli šalju se u roku od 1 do 3 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač GLS servisa ili Hrvatske pošte ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest o neisporučenoj pošiljci i mjestu i roku u kojem pošiljku možete preuzeti.

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 400,00 kuna (53,09 EUR-a) dodatno se zaračunava u iznosu od 30 kn (39,81 EUR-a) za dostave na području Republike Hrvatske. Minimalni iznos narudžbe je 50,00 kn (6,64 EUR-a) bez troškova dostave i svih dodatnih naknada ako postoje.

Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 400,00 kuna (53,09 EUR-a) i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske osim u slijedećim slučajevima:

- ukoliko su pošiljke oko i iznad 10 kg težine kupca se obavještava o iznosu dostave putem telefona ili e-maila.

Ukoliko se paket dostavlja na poštanski ured jedini način plaćanja je kreditnim ili debitnim karticama.

Uveli smo dodatnu mogućnost telefonskog poziva prilikom dostave (koja se naplaćuje dodatnih 3 kn bez obzira na iznos narudzbe), ali dostavljači iz GLS-a poznaju područje na kojem rade kao svoj džep i u velikom postotku paketi stignu na adresu dostave bez zvanja na telefon. U iznos dostave od 30 kn (39,81 EUR-a) je uključena poruka na mail adresu koju upišete prilikom naručivanja.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske i vršimo međunarodnu dostavu.
Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn