NIACINAMID (NIKOTINAMID), AMID VITAMINA B3 10G MAYAM

KOD HIPERPIGMENTACIJE, ZA AKNE, ZA MASNU KOŽU, ZA PROŠIRENE PORE

od MAYAM
 

Multifunkcionalni aktivni sastojak, poboljšava funkciju kože kao barijere, poboljšava teksturu kože i tonus, smanjuje oštećenja kože nastala pod utjecajem djelovanja okoliša.

 
CIJENA: 18,00 kn
 
 
 
Šifra proizvoda: 2257096
 
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica
 

Multifunkcionalni aktivni sastojak, poboljšava funkciju kože kao barijere, poboljšava teksturu kože i tonus, smanjuje oštećenja kože nastala pod utjecajem djelovanja okoliša.

Koristi se u tonicima i kremama za akne no najsnažnije djelovanje pokazuje kod hiperpigmentacije kože.

INCI: niacinamid

Organoleptička svojstva: bijeli, granulirani prah bez mirisa

Sinonimi: vitamin B3, nikotinamid, vitamin PP

Svojstva:

  • aktivni sastojak koji obnavlja kožu
  • poboljšava funkciju barijere kože
  • smanjuje pojavu linija i bora, smanjuje depigmentaciju
  • djeluje na tonus kože
  • može smanjiti pojavu akni
  • smanjuje pojavu pora
  • regulira lučenje sebuma
  • može smanjiti oštećenje kože djelovanjem okoliša
  • pomaže revitalizirati kosu i tako smanjuje opadanje kose
  • poboljšava teksturu kože
  • pomaže u zaštiti od oštećenja okoliša

Upotreba:

  • pogodan za širok raspon kozmetičkih proizvoda u njezi kože i kose
  • formulacije protiv starenja, onečišćenja i UV formulacije za popravak i zaštitu kože
  • za njegu kože, za akne, za regulaciju lučenja sebuma, kod proširenih pora
  • koristi se u koncentraciji: 1-4%
  • topljiv u vodi, netopiv u mastima i uljima
  • izbjegavati upotrebu u kiselim formulacijama
  • stabilan na utjecaj topline i svjetlosti
  • dodati vodenoj fazi ili konačnoj fazi formulacija

Čuvanje: na hladnom, suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti

Napomena: ne gutati, držati izvan dosega djece; kozmetička uporaba

 
Kategorije:
SIROVINA ZA KOZMETIKU
 
Brand:
MAYAM
 
Prema zdravstvenim tegobama:
Dermatologija
 
Poveznice:
za proširene poreza masnu kožuza aknehiperpigmentacija kožedehidrirana koža

Upotreba:

  • pogodan za širok raspon kozmetičkih proizvoda u njezi kože i kose
  • formulacije protiv starenja, onečišćenja i UV formulacije za popravak i zaštitu kože
  • za njegu kože, za akne, za regulaciju lučenja sebuma, kod proširenih pora
  • koristi se u koncentraciji: 1-4%
  • topljiv u vodi, netopiv u mastima i uljima
  • izbjegavati upotrebu u kiselim formulacijama
  • stabilan na utjecaj topline i svjetlosti
  • dodati vodenoj fazi ili konačnoj fazi formulacija

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Podijelite sa drugima:
 
 

POVEZANI PROIZVODI

BIO TERRA BLOG

 
 

BIO TERRA RECEPTI

Pitajte nas