KOPRIVA PRAH KOZMETIČKA SIROVINA 25G MAYAM

ZA MASNU KOŽU, PROTIV PERUTI, ZA CIRKULACIJU KOŽE, ZA DERMATOZE

od MAYAM
 

Prah koprive se izvana koristi u tretmanima kožnih oštećenja, u regeneratorima za kosu, kod pojave prhuti, za toniranje, za regulaciju lučenja sebuma. Kopriva je astringent. Izvrsno djeluje kod mnogih dermatoza, osobito ekcema, lišajeva i psorijaze. Ublažava edeme i upale. Jača kožu. Ima antialergijska svojstva.

 
CIJENA: 18,00 kn
 
 
Dostupno: 2 kom
 
Šifra proizvoda: 2257076
 
 
 
Trenutno nedostupno
 
Pošaljite upit Košarica
 

Prah koprive se izvana koristi u tretmanima kožnih oštećenja, u regeneratorima za kosu, kod pojave prhuti, za toniranje i regulaciju lučenja sebuma. Kopriva je astringent. Izvrsno djeluje kod mnogih dermatoza, osobito ekcema, lišajeva i psorijaze. Ublažava edeme i upale. Jača kožu. Ima antialergijska svojstva.

Organoleptička svojstva: fini prah, zelene boje, specifični miris

INCI: urtica dioica leaf

Svojstva:

  • antibakterijska, antialergijska
  • protiv peruti, kod seboreje
  • regulacija lučenja sebuma
  • astringentno djelovanje, potiče mikrocirkulaciju kože
  • zaštita kože i kose od oksidacijskih procesa
  • antipruritik

Upotreba:

  • njega kose, njega masne kose, rast kose, proizvodi protiv ispadanja kose, kod mnogih dermatoza i za liječenje masne kože
  • koristiti kao sastojak u maskama, šamponima, suhim šamponima, sapunima
  • koristiti kao 10% vodeni macerate u proizvodnji tonika, losioni, regeneratori, šamponi, otopine za ispiranje

Čuvanje: na hladnom, suhom mjestu, zaštićeno od svjetlosti

Napomena: ne gutati, držati izvan dosega djece; kozmetička uporaba

 
Kategorije:
SIROVINA ZA KOZMETIKU
 
Brand:
MAYAM
 
Prema zdravstvenim tegobama:
Dermatologija
 
Poveznice:
za sve tipove kožeza masnu kožuza lišajeveza ekcemeseborejapsorijazaprotiv ispadanja kose

Upotreba:

  • njega kose, njega masne kose, rast kose, proizvodi protiv ispadanja kose, kod mnogih dermatoza i za liječenje masne kože
  • koristiti kao sastojak u maskama, šamponima, suhim šamponima, sapunima
  • koristiti kao 10% vodeni macerate u proizvodnji tonika, losioni, regeneratori, šamponi, otopine za ispiranje

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Podijelite sa drugima:
 
 

POVEZANI PROIZVODI

BIO TERRA BLOG

 
 

BIO TERRA RECEPTI

Pitajte nas