Način rada dućana i web shopa Bio Terra za vrijeme koronavirusa

Način rada dućana i web shopa Bio Terra za vrijeme koronavirusa

Podijeli:
 

Naš dućan u Vlaškoj 7 nastavlja s radom uz pojačane mjere opreza.

Radno vrijeme dućana:

pon - pet:                    od  08, 00 do 20, 00 h

sub:                            od  08,00 do 17,00 h

Molimo vas da prilikom kupnje u Bio Terri:

ulazite u dućan jedan po jedan (kada jedan kupac izađe, sljedeći ulazi); ispred dućana držite razmak; pokušajte izbjegavati odlazak u dućan u vremenima u kojima inače prevladavaju gužve; prije i osobito poslije odlaska u dućan temeljito operite ruke. Redovito pranje ruku je najvažnija zaštita za vas i druge; tijekom kupovine ne dodirujte usta, oči ili nos. Izbjegavajte kontakt s drugim kupcima; ako ste stariji od 65 godina, ne odlazite u trgovinu. Zamolite susjede, rodbinu ili poznanike da obave kupovinu za vas; preferirajte plaćanje karticama. Ne uručujte ih trgovcima već ih sami naslonite na POS uređaje. Ako potpisujete slip, ljubazno molimo da ponesete vlastitu kemijsku olovku; nemojte se naguravati s drugim kupcima oko ulaska u trgovinu ili oko uzimanja pojedinog proizvoda. Ne dopustite da vas obuzme panika i da naguravanjem ugrožavate tuđe i vlastito zdravlje. 

Web Shop radi normalno

GLS (naša dostavna služba na području Hrvatske) nastavlja s radom uz mogućnost kašnjenja jedan dan (do sada se rijetko događalo, ali uvijek postoji mogućnost). 

Dostava nije moguća u mjesta u karanteni! Ukoliko se u vaše mjesto dostava ne vrši, obavijestit ćemo vas mailom i otkazati narudžbu.

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 400,00 kuna dodatno se zaračunava u iznosu od 30 kn za dostave na području Republike Hrvatske. 

U iznos dostave od 30 kn je uključena poruka na mail adresu, koju upisujete prilikom naručivanja.

Rokovi slanja i isporuke

Zbog povećanog obima narudžbi, može doći do kašnjenja isporuke. Rijetko se događa, ali molimo vas za razumijevanje ukoliko se ipak dogodi.

Telefon

Ponovno vas molimo za razumijevanje i ako se ne stignemo javiti na telefon. Radimo u teškim uvjetima pogođenim koronavirusom koji su se dodatno zakomplicirali potresom, ali nas uvijek možete kontaktirati na mail: info@bioterra.hr.

I dalje smo tu za vas i u ovim teškim vremenima. Čuvajte se i ostanite zdravi!

 

 

 

Upiti:

Želite više informacija, slobodno nam postavite pitanje.