05.11.2017.
Snježana Kolobarić
KOMPLETNA ANALIZA CIJELOG TIJELA POMOĆU UREĐAJA SENSITIVE IMAGO 530

Uređaj Sensitive Imago 530 je u Evropi nagrađivan uređaj, koji detektira promijenjene procese sa 96% preciznosti za 1 sat. Princip rada uređaja Sensitiv Imago temelji se na identifikaciji uzročno-posljedičnih veza i uspostavljanju homeostaze, ravnoteže u svim sustavima, identificira prisutnost toksina u organizmu uključujući teške metale, alergene i druge parametre koji su ključni za određivanje holističkih programa prilagođenih svakoj osobi. Senstiv Imago će pomoći i u kreiranju individualnih programa prehrane bilo da se radi o djeci, odraslima ili starijim osobama.

Tehnologija uređaja Sensitive Imago omogućuje neinvazivan, potpuno bezbolan pregled za sve osobe iznad 5 godina.

Dva su principa na kojima se temelji rad uređaja Sensitive Imago: biorezonanca i NLS (Analiza nelinearnih sustava).

Biorezonanca je popularna u modernoj medicini a bazira se na znanstvenim činjenicama da svaki živi organizam i tkivo imaju specifičan frekvencijski spektar. Baziran na biorezonatnom principu, uređaj Sensitive Imago skenira ljudsko tijelo te uspoređuje dobivene frekvencije elektromagnetskog polja organa sa referentnim vrijednostima u svojoj bazi podataka.

Svaka stanica odašilje elektromagnetski signal određene frekvencije. Ovisno o stanju stanice frekvencija će uvijek biti različita. Ako je stanica puna energije producirat će jednu vrstu signala, a ako stanica ima manjak energije signal će biti drugačiji. Ako je stanica u potpunosti zdrava i energija je u okviru biološke norme dobit ćemo ponovno signal različite frekvencije.

NLS Princip

Analiza nelinearnih sustava (NLS) je metoda, koja kombinira najnovija otkrića na području fizike, matematike, informatičkih znanosti i medicine koje omogućavaju da identificiramo najmanje fluktuacije elektromagnetskog polja bioloških struktura organizma. Važno je da razumijemo da stanice i organi ne funkcioniraju svaki za sebe.

Ukoliko je jedna stanica organizma bolesna i susjedne stanice će biti zahvaćene i ukoliko problem u jednom sustavu traje duže vrijeme zahvatit će i ostale sustave.

Uređaj Sensitive Imago ne identificira probleme u izdvojenom organu nego identificira uzročno-posljedičnu povezanost između različitih procesa  u različitim dijelovima tijela. To nam pomaže u odabiru načina tretiranja i koje sustave moramo tretirati ili balansirati prvo.

Svaka živa stanica odašilje elektromagnetske signale određene frekvencije. Frekvencije svih stanica organa se grupiraju u elektromagnetsko polje organa. Frekvencije stanica organa se grupiraju u elektromagnetsko polje organizma. Sada dolazimo do momenta kada shvaćamo povezanost tumačenja istog fenomena od strane metafizičara i kvantnih fizičara. Razlika je jedino u nazivu. U metafizici se naziva Aura a kvantni fizičari ga nazivaju elektromagnetsko polje ljudskog tijela.

Na istom principu radi uređaj Senstive Imago: mjereći energiju/ elektromagnetske signale stanica organa i na osnovu frekvencija određuju neravnoteže ili poremećaje.

 

Prednosti uređaja Sensitive Imago

Preciznost – 96% preciznosti dobivenih podataka. Sensitive Imago je jedan od najpreciznijih uređaj na tržištu baziran na biorezonantnoj tehnologiji
Visoka kvaliteta proizvodnje. Sensitive Imago se izrađuje u suradnji sa vrhunskim proizvođačima, Bosch i Siemens, Njemačka
SBA senzor. Zahvaljujući SBA senzoru moguće je identificirati najmanje promjene u organizmu i pomaže u postizanju visoke preciznosti
Quasi senzor. Zahvaljujući Quasi senzoru možemo razlikovati signale koji dolaze od klijenta a koje od operatora što dodatno pridonosi preciznosti podataka
Mjerenje otpora. Peti faktor je mjerenje biološkog otpora koji pridonosi preciznosti uređaja Sensitiv Imago. Naš organizam čine 70 – 80% međustanične tekućine, stoga da bi dobili precizna mjerenja moramo isključiti informacije iz tekućine.
Rad sa klijentom. Sensitiv Imago radi sa živim organizmima i bilježi najmanje promjene
Laboratorij u uređaju. Tehnologija Senstiv Imago omogućava: kompletnu analizu tijela, holističku analizu organizma, laboratorijske analize, testiranje hrane, dodataka prehrani

Mogućnosti uređaja Sensitive Imago:

Određivanje procesa na energetskoj razini organa i organskih sustava, tijek razvoja i moguće uzroke pogoršanja
Detekcija bolesti u samom začetku
Prognoza razvoja bolesti u periodu 1 do 5 godina
Određivanje maksimalno učinkovitog puta oporavka na individualnoj razini
Neinvazivna biokemijska analiza krvi
Prisutnost virusa, bakterija, gljivica i parazita
Detekcija mogućih alergena
Prisutnost toksina, uključujući i teške metale
Popis namirnica koje mogu biti štetne za klijenta
Utvrđivanje psihosocijalnih stres faktora koji mogu dovesti do psihosomatskih stanja
Utvrđivanje predispozicija za određene bolesti
Mjerenje i utvrđivanje promjena na organima
Utvrđivanje acido-bazne ravnoteže organa
Određivanje individualne terapije i točne doze preporučenih pripravaka koristeći komoru uređaja Sensitive Imago
Na osnovi rezultata testiranja kod nekih klijenata se preporuča 6-10 biorezonantnih tretmana radi ponovnog uspostavljanje ravnoteže i optimalnog zdravlja

Zahvaljujući uređaju Sensitive Imago, možemo utvrditi najkritičnija područja u organizmu, predvidjeti predispoziciju za razvoj mogućih promijenjenih procesa i preporučiti najbolji mogući tretman da se bolest niti ne razvije.

Tehnologija i uređaj Sensitive Imago su prezentirani na TEDx, Internacionalnoj obrazovnoj platformi. TED je platforma posvećena idejama vrijednim širenja.

 
Podijelite
 
  Blog - Sve